jueves, 26 de septiembre de 2013

TEATRE CONTEMPORANI EN GREC A BARCELONA

 "LA FINESTRA" de l'Ignasi García
Dissabte, 5 d'octubre de 2013, a les 21:00 hores
Diumenge, 6 d'octubre de 2013 a les 19:00 hores

Sinopsi:
Monòleg. La Berta és guia turística d’una agència de viatges que organitza circuits per països en guerra. Cada dia porta el seu grup de turistes (el públic) a una casa abandonada i castigada per les bombes per gaudir de la primera “atracció” del dia. A poc a poc, anirem descobrint que el que som a punt de presenciar és un franctirador que dispara contra la seva víctima, tot i que des de l’agència comuniquen a la Berta que avui haurà de ser ella qui ho faci.

Espectacle en grec (subtitulat en català)
Durada: 65 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d'entrades: 1h abans a taquilla

Cia.: Teatro Pasión
Autor: Ignasi García Barba
Traducció: Dimitris Psarrás
Direcció: Mihalis Palilis
Interpretació: Soí Ksanthopulu
Il·luminació: Sofía Aleksiadu
Vestuari: Mihalis Palilis
Moviment escènic: Marisa Tsiga
So: Natasa Ioánu
Maquillatge: Panos Rokidis
Disseny del cartell: Yiorgos Karahristos
Fotografia: Ioana Papulí
Ajudant de direcció: Efi Hastá

Ignasi García Barba
Llicenciat en Història de l'Art i Diplomat en Interpretació, ha assistit a nombrosos seminaris de dramatúrgia impartits per José Sanchis Sinisterra a la Sala Beckett.
Ha publicat 20 obres, entre les quals destaquen Sota Terra, El chip experimental, Rutas de Alto Riesgo, Futuro Perfecto, Marina, Preludi en dos temps, El bosc que creix, Reconstrucció dels fets, Mares de hierba, Influencias, Imagine i A trenc d’alba. Set han estat estrenades (Marina, dirigida per Calixto Bieito).
Ha estat guionista de les sèries Estació d'Enllaç, Compañeros, El Cor de la Ciutat, Un paso adelante i Yo soy Bea.
Premis: accèssit del Premi SGAE de Teatre infantil i juvenil 2005, Premi Buero Vallejo 2004, Premi Max de Nuevas Tendencias escénicas 2004 amb el grup Teatro del Común, accèssit del Premi Ciutat d'Alcoi 1995 i finalista del Premi Teatro Breve 1994.

Mijalis Palilis (Tessalònica)
Va obtenir el seu postgrau a la Facultat de Teatre de l'Escola de Belles arts de Tessalònica, amb la tesina Muntatge teatral: història, teoria i pràctica – especialització en Interpretació. Va participar en diferents produccions a diverses sales d'Atenes. Ha ensenyat interpretació i escriptura dramàtica. Ha dirigit a Atenes les següents obres d'autors catalans: Contra la democràcia, d'Esteve Soler, i Barcelona, mapa d’ombres, de Lluïsa Cunillé (lectura dramatitzada). Ha escrit tres obres de teatre (dos de les quals van ser representades en teatres d'Atenes) i n'ha adaptat tres per a l'escena grega. A més, és llicenciat en Economia per la Facultat d'Economia d'Atenes, de la qual va obtenir també el seu postgrau en economia.

Soí Ksanzopúlu (Atenes)
Va estudiar direcció a l'Escola Stavráku; fotografia i Arts Audiovisuals a la Universitat Tecnològica d'Atenes i Interpretació en el Teatre dels Canvis d'Atenes. Ha dirigit i ha participat com a actriu en diferents muntatges en sales d'Atenes. Com a actriu, ha participat a Atenes en les següents obres d'autors catalans: Contra la democràcia, d'Esteve Soler, i Barcelona, mapa d’ombres, de Lluïsa Cunillé (lectura dramatitzada). Ha treballat en televisió i en cinema com a directora i com a guionista, però també en publicitat i en revistes com a redactora cap de cultura i com a columnista. Ensenya en el Teatre dels Canvis, en el Life'n'Art theater i en el taller teatral de l'associació Driopideon de la illa de Kiznos. És membre fundador de la Companyia Acinaikí Mizopiía.

Reserva:
http://www.nauivanow.com/esdeveniments/la-finestra